Cees Smit (1979) heeft een financiële achtergrond als accountant, adviseur, Business controller en interim manager. In 2008 behaalde hij zijn AA titel waaraan in 2011 de titel MBA werd toegevoegd. Door de unieke combinatie van Accountant en MBA is hij in staat zaken in een juist perspectief te plaatsen. Problemen worden scherp en oplossingen opeens haalbaar. Verhelderend!

Cees is een van de weinige accountants die een MBA heeft gevolgd. Dat maakt hem als accountant méér. Hij is de financieel specialist die ook verstand heeft van uw organisatie en bedrijfsvoering. Hij weet hoe u veranderingen kunt aanpakken. Cees kijkt niet alleen maar achteruit, hij kijkt juist vooruit. Hij denkt net als u in kansen zonder de continuïteit en risico’s uit het oog te verliezen. Een zeer waardevolle gesprekspartner.

U kunt van Cees verwachten dat hij veel meer is dan alleen een man die vanuit cijfers  naar uw bedrijf kijkt. Hij is in staat vanuit uw positie mee te denken over uw totale bedrijfsvoering. Hij kan uw zakelijke intuitie vertalen naar uw organisatie. Hij ziet de onderlinge verbanden en effecten van besluiten. Hij kent het belang van het menselijk kapitaal naast het financiele kapitaal. Want Cees is getraind op de onderstroom van mensen. Hij weet dat een groot deel van uw succes afhangt van hun betrokkenheid, hun geloof in uw missie, hun angsten. Hij is getraind dit te herkennen en er mee om te gaan.

Kortom, Cees is de loods naast u als kapitein.

Mr Marcel Schürmann
Business School Nederland

Bel Cees Smit gerust voor meer informatie op 06 – 51240334 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

shutterstock_122595940